• Magyar
  • English

Minőségpolitika

MINŐSÉGPOLITIKÁNK ALAPJA A VEVŐINK  IGÉNYEINEK MAXIMÁLIS KIELÉGÍTÉSE.

NEKÜNK A VEVŐINK ELVÁRÁSAI A LEGFONTOSABBAK

 

A Scintilla cégcsoport elektromechanikus alkatrész és vezeték, kábelkorbács , fém és forgácsolt alkatrész gyártással foglalkozik. Ügyfeleink hazai és európai telephelyű multinacionális cégek, akik az ipar széles skáláján tevékenykednek: autóipar, ipari elektronika, háztartási gépipar. Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Törekszünk vevőink, megrendelőink bizalmának elnyerésére a magas színvonalú szolgáltatásokkal.

A megrendelők bizalmának, elégedettségének, a versenyképesség megtartásának érdekében a következőket kívánjuk megvalósítani:

  • Átfogó minőségirányítási rendszer működtetése, folyamatos fejlesztése az ISO 9001, IATF 16949:2016 szabvány követelményeinek megfelelően.
  • A 2018-tól bevezetett új, komplexebb vállalatirányítási rendszer (SAP) vállalatirányítási rendszer fejlesztése, üzemeltetése és megfelelő minőségű működtetése.
  • A gyártási rendszerünk és eszközeink folyamatos fejlesztése, korszerűsítése a kitűzött célok elérése érdekében.
  • A vállalat összes dolgozójának bevonása és aktív részvétele a kitűzött célok megvalósításában.
  • Vevőink által meghatározott minőségi szinten történő gyártás.

Folyamatos fejlesztéssel kockázat értékeléssekkel törekedni a nulla hiba elérésére (0 PPM).

  • Lean-Kaizen elvek széleskörű, teljes vállalatra kiterjedő alkalmazása.

Folyamatosan képezzük alkalmazottainak az új követelményeknek megfelelően.

A vezetőség folytonosan fejleszti és tökéletesíti a minőségirányítási rendszert, és érdekeltté teszi a dolgozókat a tevékenységük eredményében.

 

                                      _________________

                                                 Szikra Szabolcs

                                                       ügyvezető

Körültekintően tervezett folyamatainkkal takarékos erőforrás felhasználást érünk el.

Minden dolgozónk felel a tevékenysége minőségéért és felelősséget vállal a minőségjavításért.

Minőségi eszközökkel, minőségi szolgáltatásokat kívánunk nyújtani, ezért tevékenységünk végzéséhez lehetőségeinkhez mérten a legkorszerűbb eszközparkot igyekszünk biztosítani, illetve azt fejleszteni.

Erőforrásaink közül munkatársaink szakmai tapasztalatát és tudását tekintjük a legfontosabbnak, ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk szakembereink felkészültségének és kompetenciájának állandó szinten tartására. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával, felelősségével és a minőség iránti elkötelezettségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.

Kiemelt vezetői feladat a minőségorientált gondolkodásmód és munkavégzés erősítését, ellenőrzését és a rendszeres minőségügyi képzést.

 

Célunk az egyre igényesebb hazai és külföldi piac teljes körű, komplex kielégítése.

 

Ezért a stabil hazai partneri kapcsolatokra alapozva, a külföldi tapasztalatok felhasználásával, a dolgozók folyamatos szakmai képzésével, korszerű termelő eszközökkel, rugalmas és hatékony munkaszervezéssel célunk az egyre nagyobb hazai piaci részesedés megszerzése, külföldi partnerkapcsolat bővítése, illetve a meglévő partnerek igényeinek magas szintű kielégítése.

 

Az ISO 9001 és/vagy IATF 16949 szerint kialakított és bevezetett minőségirányítási rendszerünk szerinti működés garancia partnereink részére munkavégzésünk megbízható minőségére.

 

Cégcsoportunk célja, hogy:

  • a minőségirányítási rendszert folyamatosan fejlessze, a termékek minőségét folyamatosan javítsa,
  • a vevők minőségi igényeit maradéktalanul és gazdaságosan kielégítse,
  • versenyképességét, piaci pozícióit, jó hírnevét folyamatosan erősítse,

minőségkultúrája fejlődjön, a minőség iránti elkötelezettség minden munkavállalónál belső késztetéssé, igényességgé formálódjon.